Klein Werk

Rob Schrama  maakt wandplastieken van polyester en olieverf. Hij laat zich inspireren door de kleurenpracht van mineralen en gebruikt veel goudkleurige verven. Daarom noemt hij zijn werk "Minerality". Zijn wandplastieken zijn bevrijd uit een op frame gespannen doek en lijken te zweven langs het muuroppervlak. 

Naast zijn grote werkstukken, maakt Rob Schrama ook kleinere wandplastieken, en zelf zeer kleine plastieken, die  hij "Jewels" noemt en die als sieraad of als icoon kunnen worden gebruikt. Iedereen kan dus een echte ‘Rob Schrama’ kopen! Bovendien werkt de kunstenaar in opdracht en maakt hij gaarne hierover met u een afspraak.

Op deze pagina toont Rob Schrama zijn

KLEINE WERKSTUKKEN EN JEWELS

 

Nieuw Werk!

september 2015

 

April 2015

"Shocking Red" 120x60x10 cm

"Startled Moose" 85x70x12 cm

"Royal Blue"135x100x12 cm

 

`Jewels´

   

   

Tijdens het maken van mijn grote werkstukken in mijn atelier, heb ik dikwijls wat tijd over als ik moet wachten totdat een werkstuk is uitgehard of voldoende is gedroogd om verder aan te werken. In die tussentijd ga ik wat "friemelen" met kleine stukjes klei en verhard dat met polyester.

Zo ontstaan mijn "Jewels", kleinnoodjes, die je als "Icoon" ergens een plekje kunt geven in je huis, ter nagedachtenis van iets dierbaars. Ik zorg er voor dat je zo'n "Jewel" ook, met een extra draagspeld aan de achterkant, als een sieraad kan worden gedragen voor bijzondere gelegenheden.

Bij elke opening van elke nieuwe expositie worden deze "Jewels" voor een redelijke prijs te koop aangeboden. Veelal zijn zij binnen 2 uur al uitverkocht. Ook tijdens de "Open Ateliers Nieuwmarkt", zullen een aantal verse "Jewels" worden aangeboden!